Search in Canteq's Blog

Thursday, June 16, 2011

Maharaja Lawak 2011


ya... layan maharaja lawak x? can mmg layan abes...
tiap2 minggu ari jumaat je mesti nak blk keje awal, wpon ML start kol 10 mlm...
bukan apa, dah blk awal, leh makan siap2... by 10pm, smua bnda da setel, tgu tv je la kan... hik hik
punya la semangat... tapi sekali pon x pnah undi ahaaha


byk2 group tu paling can suka (no.1) JOZAN n (no.2) SEPAH... mmg canteq... layan abes... 
best gile kan... especially lawak jozan yg 'doctor' ngan 'zamri rockers tgk tv' tu... besttt sgt... gelak cam nak pecah perut...

Ntah nape can xleh nak masuk langsung ngan lawak JAMBU... sori la kalo ada peminat jambu terbaca bnda nie... xtau arr.. can asyik rasa x lawak je derang nie... macam xde apa yg can leh gelak kalo time derang perform huhuhu... xpe, lain org lain taste nye kan... 

Rasanya yg komfem ke final : JOZAN, SEPAH (iye arr dah can minat derang kan) n lagi satu xtau lah NABIL or JAMBU. Nabil dah x best ah skang... time dia buat lawak tumbuk2 patung spiderman tu can tgk dah tahap macam lawak amir dah huhuhu (i'm soriii amir)... sayang, dulu lawak dia best, skang agaknye bz sgt xde masa kot nak rehearsal.. or maybe dah kering idea sbb sorg2 kan... org lain smuanye bergroup ye dak... R2 rasanya kuar blk lah tu x lama lagi....


apa pon can mmg enjoice ML nie.. bestnye la sapa yg menang... RM300K babe... canteq....
bila final nnt, kalo JOZAN still ada time final tu, can undila kot sekali ehehe... itupon kalo teringat... hopefully smua peserta yg ada ni akan terus berusaha utk buat lawak yg betul2 boleh menghiburkan.... can mmg berterima kasih ngan derang ni sbb bukan senang kan nk buat org gelak berdekah2... It's really an effort! Thanks to all the participants and ASTRO (x bodek sapa2 pon)...

**kenyataan di atas adalah sekadar pandangan peribadi can



No comments:

Post a Comment

nuffnang ads

 

canteq Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Gossip Celebrity