Search in Canteq's Blog

Tuesday, March 26, 2013

Baru balik dari Bandung Indonesia

Ye... can baru balik dari Bandung Indonesia
lama ke kat sana? hmmm 5D4N aje... 

memang seronok... part paling seronok sbb dapat shopping kat pasar baru secara tak sedar diri
berjuta2 rupiah dihabeskan...
hadoihhh... mmg la currency dierang kecik tapi kalo dah blanje nye berjota2, mau kopak jugak kan...
btw rega kain baju, kain batik, baju sulam, telekung sulam yg bermacam2 pesen mmg jauh lg murah dar kat malaysia ni... mmg murah sangat... choice pon mmg agak byk bagi can... cukup utk buat kita rambang mata
itu yg boleh buat kaum hawa x sedar diri bila menyopping kan...ehehehe
sempat dua kali pegi pasar baru 2 hai berturut2 ehehe... beli brg sendiri campur dengan brg2 yg orang kirim...
Tapi harus diingatkan, sila tawar dengan harga yg sangat rendah and jgn main amik je dgn rega yg derang letak... 


can pegi 19 - 23 march 2013, ngam2 a week before cuti sekolah.. so xdelah sesak sgt time pegi blk, n time shopping... coz katanye kalo time cuti sekolah msia, mmg penuh ngan org kita kt sana kan...

Nak tengok piccas ke... hokeh for the time being mmg x smpt nk haplod gambo2 masa kat bandung itu ari
tapi can promise akan haplod dlm masa terdekat ni yek... daaaaaa

Ni link kisah2 perjalanan percutian can sekeluarga (ecewah macam besar sgt keluarga nye, bertiga jek pon) ehehe 

Cuti2 Bandung Part 1
Cuti2 Bandung Part 2
Cuti2 Bandung Part 3
Cuti2 Bandung Part 4
  Cuti2 Bandung Part 5 
Cuti Cuti Bandung Part 6    





No comments:

Post a Comment

nuffnang ads

 

canteq Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Gossip Celebrity