Search in Canteq's Blog

Tuesday, June 24, 2014

Dress EDZ - New With Tag!

Hai semua
Can nak letgo dress EDZ yg sangat sweet and cantik nie!
Serius canteq ok, kaler sangat sweeeeettttt mweeet and sopan pulak
Nak buat raya or bertandang majlis open house pon boleh sangat
Nak letgo sbb beli tak pakai2.. so dress baru, bukan preloved ya

Can letgo ni dgn rega kasih sayang ye
Harga rugi sangat ni huhu
Baju ni mmg baru, lom penah pakai, dan masih ada tag lagi... Tag dia cantik plak tu


tag dia sangat sweet

the real price
__SOLD OUT__
Price : RM120
S : shoulder 14 | bust 36 | high waist 30 | hip 50 | length 53 | sleeve length 23 
Material: 100% soft cotton. Full lining from lower bust to hem, so that you dont have to wear petticoat ;)


Kalau kat butik harga dia RM149, and mmg x pernah diorang wat sales untuk dress ni tau
sbb kejap je laku... x pernah nye tak laku! 
So kalau nak cepat2 sms can
Daaaaaaa



 

No comments:

Post a Comment

nuffnang ads

 

canteq Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Gossip Celebrity