Search in Canteq's Blog

Wednesday, July 4, 2012

Casserole Luminarc FREE!!

Luminarc Free

Tengoklah Casserole Luminarc design Jacinthe kat atas tu... 3L punya size
Free jek can dapat tu.. hehe
waahhh cam x caya jek kan.. sapa la yg baik ati sgt nk kasi can.. dah la design kaler pink plak tu.. hish cam tau2 jek can suke

so ni lah kisahnye :
Balik dari worliday kat Singapore aritu, sampai jek umah... spt biasa hubby bukak pagar n mesti akan check post box
Sbb rumah pon da tinggal lama... 5 ari tu kira lama lah kan ekeke
Ada la 2 surat utk can... satu astro, satu lagik ada tulis label Berita Publishing


Erk.. surat apa plak ni.. so can pon bukak la n baca header dia... mmm mmg berita publishing yg antar
and ni lah isi surat tuh... 


o00oo0o... from Anjung Seri rupanye... wahhh nak kasi can hadiah kee.... eeeee i suke i suke... loike sgtt
Hati can terus pink abes time tu.. ye lah, dpt menda pree kan... sapa x suka...

Tapi yg can agak kompius.. bila tgk tarikh tubln Mac... aik by d time can receive surat tuh bln 6... tgk kat envelope pon, cop dari pos msia pon 6/6 hmmmm can kat sgapore lagik masa tu... so mana satu date yg btol... collection date pon sampai 16 April jek dia tulis.

So, esoknye can pon call la tanya the person in-charge, boleh collect lagi ke.. still valid ke blablabla... So mmg boleh sbb derang kata mmg derang yg lmbt pos sbb x cukup staff... ooo ok so lega la kan

Tapi lepas can call tu... x jadi2 jugak nak pegi ngambiknye... hmmm tangguh punya tangguh last2 smlm can pon pg jugak ke sana... so semalam dengan senang hatinya can kuar jap time lunch pegi ke old klang road tuh carik berita publishing... mmg senang gile nk jumpa sbb ada mr. gps ehehehe... thank to you sygic

Rupa paras kat reception. Sampai jugak ke Berita Publishing akhirnya... x sabar nak collect casserole ku!
 So dapat la satu kotak aka 1 casserole utk di bawak balik umah
Walaupon x sama dengan design casserol yg sedia ada kat umah... tapi yg penting kaler sama... PINK!
So kalo nk hidangkan sekali dgn yg dah ada pon, x la nmpk pelik sgt
Dan yg laaagiiii penting... FREE
Rasa berbaloi sangat
Thank you Anjung Seri!

Casserole Jacinthe from Luminarc

Alhamdulillah rezeki...



No comments:

Post a Comment

nuffnang ads

 

canteq Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Gossip Celebrity