Search in Canteq's Blog

Monday, July 29, 2013

Bercuti ke Singapura 6 - Day 5 Hari Kepulangan

Day 5.. maknanye hari terakhir kami kat singapore ni
so mmg xde plan nk keman2 pon arini
wpon kiterang dtg naik keta, drive sdiri tp blk kiterang naik flight ehehhe

so dari hotel amik taxi utk ke changi airport

heading to changi airport

tetiba ternmpk building ni... cantik ye crown plaza
kt sgapore ni mmg byk building yg cantik2

so kalo naik airasia mmglah kna turun di terminal 1, bak kata driver taxi tu

 
hmmm dlm airport changi... mata melilau carik kaunter airasia sbb nk check in luggage n nk print boarder pass
 perkara pertama, g print boarder pass dulu kat mesin dia

then check in luggage
adoiii.. can amik 25 kg jek
nasib baik berat kedua2 beg ni 24.9 ahahhaa ngam2 kan
cam tau2 jek masa packing

queue for luggage check in

check masa berlepas, lmbt lagi
hmm pg mkn lah dulu

nmpk ada kfc kat sini.. n certified halal
derang punya sijil halal mmg digantung kat epan premis, so konfiden :D
so mkn kfc je lah...


menu dia mmg lain dari yg kat mesia
ada byk bnda yg xde kat sini

and.... it's time to depart

masuk lam departure hall... smpt lagi can pg membeli belah...
xde la byk pon.. cuma berkenan tgk harga yg sgt murah
jauh beza ngan yg dijual kat shopping complex aritu
so dpt la gak merembat perfume kat airport ni

then time to say gudbye singapore~


can't wait to see malaysia


Hasil tangkapan di Changi Airport... 1 perfume saja...
xmo tunjuk xmo tunjuk segan ah
tp yg pastinya ni mmg faveret perfume can sejak zaman berzaman
can mmg old skool bab2 perfume ni xleh nk tukar perfume lain mesti guna kejap je pastu stop
dah ada 3-4 botol perfume lain yg can pnah beli (konon2 nk tukar selera) tp end up dok atas meja solek tu jek sampai ke sudah.. pakai 2-3 minggu pastu stop, and carik perfume asal ni balik hohoho
ntah knape aku ni

No comments:

Post a Comment

nuffnang ads

 

canteq Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Gossip Celebrity